Collectie

De interieurwereld is ongelooflijk divers. Onze creaties zijn eigentijdse interieurs, soms uitgesproken klassiek met authentieke elementen, soms expressief met sprekende kleuren, soms modern met subtiele details en soms stijlvol sober en strak. Onze collectie is zeer uitgebreid en omvat alle elementen om uw interieur compleet te realiseren.​​​​​​​

 
Bielefelder Werkstätten Polo Dining bank - Doornebal Interieurs

EXCLUSIEVE MEUBELEN

U vindt bij Doornebal Interiors meubels van beroemde ontwerpers en vooraanstaande merken. Wij zien het echter als uitdaging om ook buiten het bekende kringetje te zoeken naar ontwerptalent en ambachtelijke ateliers. Daarom kunnen we u inmiddels een zeer brede collectie Frans, Engels, Italiaans en Nederlands design bieden. Van klassiek tot Queen Anne, van Louis XIV tot strak en modern. Maatwerkmeubels, kasten, wanden, replica’s van antiek meubilair en garderoberuimtes zijn ook onderdelen die ambachtelijk door Doornebal Interiors worden geproduceerd. Onze ontwerpers presenteren u graag prachtige ontwerpen met ook vooral praktische oplossingen. De perfecte realisatie van de ontwerpen wordt uitgevoerd door onze ambachtelijke meubelmakers. Soms kan restauratie nodig zijn: ook dan staan onze specialisten voor u klaar. 

Pierre Frey Bolshoi - Doornebal Interiors

STOFFENCOLLECTIES

Doornebal Interiors is een begrip in decorerend Nederland. We hebben in de loop de jaren een goede naam opgebouwd in het werken met stoffen. Eigenlijk moeten we spreken over textiele materialen: het gaat namelijk niet alleen om gordijnstoffen, maar ook om meubelstoffen, tapijten, lopers en alles wat zacht is. De grote afdeling met stoffen wordt wel gezien als onze schatkamer: een bijna oneindige hoeveelheid stoffen van de meest gerenommeerde makers. De pers spreekt over ‘de Europese schatkamer met het grootste stoffenarchief van Europa’. Doornebal Interiors houdt het archief graag in stand. Onze textielafdeling herbergt ook tapijten, kleden en behangcollecties. Van historische archiefstukken tot hedendaagse collecties: een onuitputbare inspiratiebron.

STIJLVOLLE VERLICHTING

Een smaakvol ingerichte ruimte is pas echt af met de juiste verlichting. Door onze ontwerpers al in een vroeg stadium te betrekken bij uw interieurplannen kan het verlichtingsplan mee worden genomen in het ontwerp. Dat gaat niet alleen om de grote lijnen, maar ook over de kleinste details. Om er zeker van te zijn dat het ophangpunt van die luisterrijke luchter, de stopcontacten van de staande lampen en de aansluitpunten van de wandspotjes direct op de juiste plek zitten. We werken op het gebied van verlichting met alle grote ontwerpers en leveranciers. Maar net zo goed met kleine ambachtelijke ateliers en jonge designers met eigen gewaagde ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar lampen als discrete sfeerschepper of als een opvallend conversation piece... De ontwerpers van Doornebal Interiors laten zich graag inspireren door uw wensen.

SLAAPKAMERS

Gemiddeld brengt een mens een derde deel van zijn of haar leven in de slaapkamer door. Daarom moet een slaapkamer een comfortabele ruimte zijn. Naast een decoratie naar uw smaak speelt het slaapsysteem een grote rol. Doornebal Interiors vindt alleen het allerbeste goed genoeg. Daarom hebben we er na veel onderzoek voor gekozen om een zeer comfortabel en kwalitatief hoogstaand slaapsysteem te verkopen. We kozen voor het Duitse merk Schramm, ook wel bekend als de Mercedes onder de slaapsystemen en - net als Doornebal Interiors - een oud familiebedrijf. Schramm voldoet in ruime mate aan de kwalificaties voor perfecte slaapsystemen. Een uitgebreide opstelling van deze boxspringbedden in onze showroom biedt u de mogelijkheid om uitvoerig te testen. Naast Schramm vindt u in onze showroom ook de slaapsystemen van Lattoflex.  Onze slaapspecialisten staan klaar om u te informeren. Voor de stoffen van uw boxspring is onze schatkamer met stoffen zeker de juiste inspiratiebron. En ook voor het beddengoed hebben we een prachtige, zeer exclusieve collectie in huis.