Al meer dan 130 jaar
Doornebal Interieurs
sinds 1892

Inspirerende en
exclusieve interieurs
bij Doornebal in Lienden

Eén van de meest inspirerende showrooms van Nederland vindt u in Lienden, bij Doornebal Interieurs. Gevestigd in een fraai pand van drieduizend vierkante meter, onderverdeeld in tientallen smaakvol ingerichte kamers. De mix van stijlen met klassieke en moderne meubels, prachtige stoffen, stijlvolle accessoires en verlichting zullen u zeker volop inspiratie bieden! Bijzondere kunst geeft de kamers de finishing touch en bovendien vindt u in de showroom hoogwaardige boxspringsystemen, tapijten en maatwerkoplossingen in wandmeubelen.

 

​​​​​​​Projecten

De karaktervolle interieurs van Doornebal Interieurs stralen een tijdloze elegantie uit. Topkwaliteit, exclusieve merken en unieke, individuele interieurontwerpen: daar ligt ons hart en dat koesteren we.
Showroom, Donghia Island sofa, stoffering Hermès - Doornebal Interiors

showroom

Onze creaties zijn eigentijdse interieurs, soms uitgesproken klassiek met authentieke elementen, soms expressief met sprekende kleuren, soms modern met subtiele details en soms stijlvol sober en strak. In onze showroom in Lienden presenteren wij met trots de wereld van Doornebal. U maakt er kennis met onze visie op interieurs. Welkom!​​​​​​​​​​​​​​

Wandbespanning - Doornebal Interiors

vakmanschap

Het ambacht is één van de bijzondere pijlers onder onze organisatie. Wij voeren projecten compleet uit. Van meubelstoffering en wandafwerking tot het aanbrengen van vloerbedekking, gordijnen, verlichting, behang en het zeer oude vak: wandbespanning. De uitvoering van onze ambachten in aansprekende ontwerpen wordt zichtbaar in verrassende resultaten.​​​​​​​


Niemand kan het interieur van uw woning beter invullen dan u dat zelf kunt. U hebt immers uw eigen persoonlijke smaak. U weet wat u mooi vind. Welke kleuren, vormen, stijlen u aanspreken. En welke niet.

Bij Studio Ruys vinden we niets mooiers dan werken voor mensen die weten wat ze willen.

Uw inspirerende vragen bieden ons de kans onze meerwaarde te bewijzen en een totaal interieur te ontwerpen dat uw smaak perfect tot uitdrukking brengt.