samenwerken met perfectionisten
De partners van Doornebal Interieurs

 

Onze partners

Doornebal Interieurs maakt exclusieve dromen waar. Dat doen we in samenwerking met externe specialisten. Of liever: partners. Vakmensen die de lat even hoog leggen als wij. Perfectionisten die zich thuis voelen bij ons marktsegment en onze filosofie. Dit netwerk maakt ons sterk in met name de uitvoeringsfase van projecten.

 

Simonis & Buunk - kunsthandel in Ede

Kunsthandel Simonis & Buunk is een familiebedrijf met drie galeries in het midden van Nederland. Al vier generaties lang wordt hier gehandeld in kunst van hoog en middelhoog niveau. Werk van Nederlandse schilders vormt de hoofdmoot, aangevuld met aantrekkelijke kunstwerken van kunstenaars uit Frankrijk, Duitsland, België en Engeland. Ook restauratie en taxatie is mogelijk bij Kunsthandel Simonis & Buunk in Ede. 

Davor Schildert

De tijd van ambachten ligt allang achter ons. Echte meesterwerken worden nog nauwelijks gemaakt en gildes zijn verleden tijd. Maar oude tijden herleven. De meester-schilders van Davor Schildert beheersen het oude ambacht als geen ander. Daarom is Davor Schildert onze partner voor ambachtelijk schilder- en restauratiewerk.