Doornebal & 
Ruys Interieurs


De decorateurs en ontwerpers van Doornebal Interieurs delen hun liefde voor het vak graag. Zij zullen u zeker inspireren bij het samenstellen van een interieur dat volledig aansluit bij het karakter van uw woning en natuurlijk uw eigen smaak. De creativiteit van onze ontwerpers en uw wensen en ideeën leiden tot de mooiste realisaties. Perfect, tijdloos en elegant tot in detail.

 

interieurontwerp

Onze deskundige ontwerpers weten een creatieve vertaalslag te maken van een gevoel naar een interieur. Een interieur is als een maatpak. Een goed maatpak is afgestemd op de persoon zelf, op zijn gevoel. Zo is het ook met een interieur. Een geslaagd interieur weerspiegelt het gevoel en de persoonlijke leefstijl van haar bewoners. Daarmee staat voor Doornebal vast wat de basis is: een persoonlijke kennismaking.​​​​​​​


Exclusieve interieurs

Een verkenning van de smaak, de stijl, de wensen, de woning van de opdrachtgever. Daar begint het mee. De opdrachtgever is onze inspiratiebron. Dat leidt tot unieke interieurs, waarin luxe, exclusiviteit en trendgevoel elkaar ontmoeten. Dit vraagt om deskundige en creatieve begeleiding. Onze ontwerpers bezitten de kunst om de juiste vertaalslag te maken van de verwachtingen tot een totaalconcept dat naadloos past. Geen showroom, maar een woonomgeving met de persoonlijke touch van de opdrachtgever. Dat is het geheim van onze aansprekende interieurconcepten. 


Historische interieurs

Onze specialisten van de afdeling historische interieurs bezitten alle benodigde expertise om samen met u tot een passend interieurvoorstel te komen. Dat is de kracht van Ruys by Doornebal: kennis van de markt, gecombineerd met een zeer uitgebreid internationaal netwerk en jarenlange ervaring in specialistische weeftechnieken van tapijten, stoffen en passementen, historische druktechnieken, handgeschilderd behang en gaufragetechnieken voor stoffen.

3D impressie salon - Doornebal Interiors
Stofferingsvoorstel - Doornebal Interiors
Stofferingsvoorstel - Doornebal Interiors
Stalenkamer - Doornebal Interiors
Stalenkamer - Doornebal Interiors
3D impressie werkkamer - Doornebal Interiors